Ljusa bröd

Alla våra bröd är bakade på surdeg av råg, förutom Levain där surdegen är gjord på vetemjöl.

Surdegen innehåller lika delar oblandad rågsikt - eller vetemjöl - och vatten.

Bröden är märkta med en oblat, som består av majs- och potatismjöl . Tryckfärgen är gjord på maltextrakt.


Farmarbröd

FARMARBRÖD ®
Ett traditionellt lantbröd, bakat på vete- och rågmjöl. Brödet har fin skorpamed mycket smak och passar bra som måltidsbröd.
Ca. vikt: 500 g.

LEVAIN
Ett levainbröd gjort helt på vetemjöl. Härlig smakrik skorpa och ett saftigt inkråm.
Ca. vikt: 500 g.


LEVAIN RUGUEUX ®
Ett lite matigare levainbröd med vetekli för den som vill ha lite extra 
Ca. vikt: 500 g.

LEVAIN PUMPA & SOLROS
Levainbröd med pumpa- och solrosfrön. Gott som det är, och perfekt att rosta lätt!
Ca. vikt 500 g.


LINUS (Durum & Linfrö)
Ett saftigt och ganska kompakt bröd bakat på durumvete och linfrö. Ät som det är, använd till räksmörgås eller snittar.

Fantastiskt att rosta!
Ca. vikt 500 g.

SURDEGSBAGUETTE
En äkta surdegsbaguette av sydeuropeiskt snitt som fått jäsa länge. 30% råg och 70% vetemjöl ger en kompakt och smakrik baguette som håller sig fräsch länge

Ca. vikt 420 g.


Ekologisk

LANTPANINI
Ett kompakt och saftigt portionsbröd bakat med vete- och rågmjöl.
Ca. vikt: 90 g.

Råglevain - Portion

Portionsbröd av levaindeg och rågmjöl för lite kraftigare smak.

Ca. Vikt: 90 g.