Förpackade produkter

Vi bakar ju utan flera av de vanliga allergenerna. Av hänsyn till dig som är allergisk har vi valt ut några bröd som vi bakar i form och förpackar hos oss. Eftersom förpackningarna är helt slutna  kan bröden inte kontamineras vid hantering i butik.

Förpackningarna källsorteras som plast.


BLÅBÄRSBRÖD
Ett saftigt rågbröd med rårörda bär där sirapen använts med måtta. Surdeg och rågskållning gör att brödet håller sig färskt. Blåbären ger brödet lite syra och lyfter rågsmaken ytterligare.
Ca. vikt 600 g.

LINGONBRÖD

I ett dygn ligger lingonen och drar i sirap. De ger brödet syra och verkar naturligt mögelhämmande. Rågskållning och surdeg ger smak åt brödet och håller det saftigt länge.

Ca. vikt 600 g.

VÄSTKUSTLIMPA
Bakat med surdeg och rågskållning efter ett gammalt recept från Olof Asklunds bageri. Mörk sirap ger lagom sötma och fullkornsmjöl av vete och råg gör magen på gott humör!
Ca. vikt: 700 g.

FRUKOSTBRÖD
Ett nyttigt bröd med havre och durumvete och solrosfrö. Brödet är osötat och bakat med surdeg och rågskållning. Förutom till frukosten gör det sig utmärkt till skaldjur,soppor och är gott att rosta!
Ca. vikt 700 g.


Vi bakar våra formbröd i ramar av askträ. Det ger en aning smak till brödet och är vänligt mot miljön!


Rårörda blåbär. Ingen sylt, essens eller konstgjorda smakämnen!